Reader Comments

ArthurEst JanieBanc EdisonEct 2019 fotballdrakter Linwood RoxannaNa

by Iola Moroney (2020-03-26)


Linwood Kjøp Fotballdrakter Bernardo
Mesterskapssiden Leeds United har fullført signeringen av den tidligere engelske internasjonale keeperen Robert Green. 36-åringen, som ble løslatt av QPR på slutten av forrige sesong, har signert en ettårig avtale med Garry Monks mesterskapsside. Leeds blir Green's fjerde klubb, etter å ha gjort over 200 opptredener for begge Norwich og West Ham før han begynte i QPR i 2012. Green følger Monks sommer signeringer i Kyle Bartley, Sporting Lisboa spiss Hadi Sacko og den svenske spissen Marcus Antonsson til Elland Road.
 Hammers-sjef David Moyes sendte en spion for å se Moore, Kjøp Fotballdrakter 24, i aksjon under Royals '2-2-uavgjort med Cardiff på mandag. City, som for øyeblikket ligger på tredje plass i tabellen, har fått grønt lys for å knipse ham opp. Leeds twitret et bilde av ham på trening, med bildeteksten: 'Lasogga fortsatte sin bedring i dag da han gikk ut på treningsbanen.'
 22-åringen er på utlån med de skotske gigantene Rangers, men de forventer at den walisiske klubben vil huske ham før han innkasserer seg. 16:30: Manchester United-midtbanespiller Scott McTominay er ønsket av en trio av Championship-klubber. The Sun hevder Leeds, Preston og Bolton alle har lyst til å snappe opp 21-åringen på lån neste måned.
 Den høyt rangerte sjefen, Draktsett Fotball 44, er den 11. lengst fungerende manageren i landet etter å ha erstattet Eddie Howe i oktober 2012. Den tidligere Watford-sjefen ledet Clarets til Premier League i 2014, og han har siden vært knyttet til en retur til topptur når det oppstår ledige stillinger. Dyche fortalte klubbens nettsted: 'Styrelederen, direktørene og meg selv har diskutert klubbens fremtid nå en stund, fordi det kommer først. Burnley ble nedrykket til mesterskapet i mai i fjor, men de ser på banen etter en øyeblikkelig retur, da de ligger på tredje plass i andre nivå, bare fire poeng av leder Hull.